Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lola ve Coco California'da.

AnasayfaGümrükLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Lucretia'ya Geeeel !

5 posters
YazarMesaj
Lucretia Mclanz
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Lucretia Mclanz

Lucretia'ya Geeeel ! Empty
MesajKonu: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 9:32 am

Merhaba, Lucretia'yı tanıma zamanı. Kızımız dersleri konu olunca başarılıdır fakat eve tıkılıp ineklik yapanlardan değildir. Giyim kuşamda sadeliğe önem veren bir kızdır. Geceleri barlarda gezmek pek de hobileri arasında denilemez. Arada sırada eğlenmeye gider. Ailesi zengin değildir fakat hem annesi hem de babası çalıştığı için durumları iyi sayılabilecek düzeydedir. Sorumsuz davranışlardan kaçnır, değişken bir ruh haline sahiptir. Okul ortamına aşıktır, dedikoduya deli gibi bağlı olmasa da her kız gibi ilgi duyar. İnsanlara fazla güven duyar. Kötü özellik derseniz bu söylenebilir. Fakat hem hayatta hem de okulda sivrilmeyi seven kızlardan değildir.

BFF ! Kesinlikle isterim. (4. sınıf olsun )

Partner arıyorummm, belki çıkar hani asdh (4. sınıf haliyle)

Parti arkadaşları, herkese lazım. (3. ve 4. sınıf)
-Isadora Agnés Raven iyi bir parti arkadaşı, hatta kafa yapılarımızın uyuştuğunu söyleyebilirim. Hadi artık parti zamanıı

Kuzen ya da kızkardeş (Kuzen olursa 3. ve 4. sınıf Kardeş olursa 3. sınıf -burada seçici olmak-)
-Melanie Lizeth Sissss, yerim ben seni var ya kızım sana bulaşmasınlar dağ gibi ablan var seniiin ! Bitanecik Liz !
-Bonnie Hadwyn Kardeş sevgisiyle dolu benim kızım. Bu yüzden sana kıl oluyor nesi varmış benim meleğimin de anlaşamıyon onla kızııııım !! Ama kafa yapınız çok uyuşuyor lanet olsun, liz olmadığı zamanlarda seninle manyağız evet süperiz, okulda bayağı yakınız kuzenlik makamının hakkını veriyoruz. Hadi beraber resim yapalımm !!
Sıradan arkadaşlar (Herkes gelsin anam buraya)
-Hilda Williams Kıymetini bil seviliyorsun.
Veee ek kurgu severler derneği üyesi olaraktan ek kurguya geeel !

En son Lucretia Mclanz tarafından Salı Eyl. 14, 2010 9:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Isadora Agnés Raven
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Isadora Agnés Raven

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 9:37 am

Ek kurgu olabilir ev arkadaşı filan? Olmazsa parti arkadaşları.
Lucretia Mclanz
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Lucretia Mclanz

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 9:50 am

şu anki düşüncem aile yaşamı. Yavaş yavaş şekillendirmeyi düşünüyorum. Ve seni parti arkadaşlarına ekliyorum....
Hilda Williams
Venice High | II. Sınıf
 Venice High | II. Sınıf
Hilda Williams

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 10:18 am

Öbür kurgulara sınıf yetmiyo benim. Cool
Sıradan arkadaşlara talibim. Shocked
Lucretia Mclanz
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Lucretia Mclanz

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 11:23 am

added ^^
Melanie Lizeth Evans
Venice High | III. Sınıf
 Venice High | III. Sınıf
Melanie Lizeth Evans

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 2:46 pm

Kız kardes veya kuzen . :a
Bonnie Hadwyn
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Bonnie Hadwyn

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimePtsi Eyl. 13, 2010 7:50 pm

Melanie benim kuzenim o ailede tek anlaşamadığım kuzen, ona hangi kurguyu ayarlarsan ortan bişi çıkartalım. ^^
http://lc-rpg.do-goo.net/
Lucretia Mclanz
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Lucretia Mclanz

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 7:21 pm

Melanie kızkardeş olabilir, evet oluuur Smile Ama soyad meselesi var Dilan'cım Mclanz senin için uygun mudur ?

Bonnie'm senin karakteri bilmiyorum. Düz mantıkta biz de kuzen olucaz. Bu yüzden iki kuzen arası bişiler ayarlamak lazım Very Happy Bana karakterin adına pm atarsan çook sevinirim !
Lucretia Mclanz
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Lucretia Mclanz

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimeSalı Eyl. 14, 2010 9:56 pm

flood. yapmam lazımdı çünkü pm attı.

tamamdır, sevdim ya ben bu kızı evet sevdim. Kardeş sevgisiyle dolu benim kızım. Bu yüzden sana kıl oluyor nesi varmış benim meleğimin de anlaşamıyon onla kızııııım !! ama kafa yapınız çok uyuşuyor lanet olsun, liz olmadığı zamanlarda seninle manyağız evet süperiz, okulda bayağı yakınız kuzenlik makamının hakkını veriyoruz. Hadi beraber resim yapalımm !!
Bonnie Hadwyn
Venice High | IV. Sınıf
 Venice High | IV. Sınıf
Bonnie Hadwyn

MesajKonu: Geri: Lucretia'ya Geeeel !   Lucretia'ya Geeeel ! Icon_minitimeÇarş. Eyl. 15, 2010 10:18 am

Tımamdır o zaman ekliyorum seniii. Very Happy
http://lc-rpg.do-goo.net/

Lucretia'ya Geeeel !
1 sayfadaki 1 sayfası