Jodelle Darcia Venice High | I. Sınıf
| Konu: Jodelle Darcia C.tesi Eyl. 11, 2010 8:59 pm | |
| Ad-Soyad: Jodelle Darcia Kişisel Özellikler: Belirlenecek. Aile Bilgileri: Belirlenecek. Ünlüsü (Özel Model için Icon ve adı): Blake Lively Örnek RPG; - Spoiler:
Bu karanlık terk edilmiş yerde kalbimin ezilmiş olduğunu hissediyordum. Gözlerimden yaşlar boşalıyordu. Yaşlarıma aldırmıyordum. Karşımda bir zamanlar canımdan çok sevdiğim adam Henry oturuyordu. Dövülmüş, harap olmuş bir şekilde bana bakıyordu. Beni 2 yıl önce terk ettiğinde işte bende onun gibiydim. Yıkılmış, terk edilmiş… Kafamı kaldırdığımda Dominic i gördüm.Beni bu dünyada tek seven erkek. Gözleri merhamet doluydu, beni piskopatça seviyor olabilirdi ama bu neyi değiştirirdi ki harap olmuş yüreğimi iyileştiriyordu. Ben ona bakarken harap olmuş ses bana “Ne duruyorsun? Öldürsene hadi.” Dedi. Henry acımasızca bana bakıyordu. “Beni en yakın arkadaşım yüzünden terk ettiğinde bende senin gibiydim. Birinin beni gelip öldürmesini istiyordum. “ dedim. Hıçkırıyordum. “Onu nasıl seversin o benim kardeşimden öteydi.” Diye haykırdım. “Nasıl olduğunu bende bilmiyorum. Onu sevdim, aşık oldum” dedi. Yüreğim parçalanıyordu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum. Onu burada öldürüp hayatıma devam edebilirdim. Elime tutuşturdukları silaha baktım. Yapabilir miydim cidden? Onu, beni terk eden adamı öldürebilir miydim? Kafamı çevirip elime tutuşturdukları silaha baktım. Ne yapıyordum ben böyle? Onu öldürdüğümde acım dinecek miydi? Ve belki de en doğru soru değecek miydi? Hayır… Yeniden Henry’e baktım. “Ne diyorum biliyor musun? Değmezsin. Lanet olası kalbim seni sevmişti ama sen beni evlenecekken terk ettin. Çok acı çektim belki ama aynı şeyi şimdi yapsan umursaman seni. Çünkü pisliğin tekisin. Senden nefret bile etmiyorum. Çünkü nefrette bir sevgidir. Seni öldürmeyeceğim. Artık ne halin varsa gör.” Dedim. Kafası hala yerdeydi. Gözlerine bakmamak istiyordum. Çünkü yine inanabilirdim. Silahı yere attım ve Dominic’in yanına gittim. Gözleri ‘doğru olanı yaptın’ der gibi bakıyordu. Beni belimden tuttu ve dışarı çıktık. 2 yıl önceki mutlu ve huzurlu hayatıma geri döndük…
| |
|
Lola Lola & Coco
| Konu: Geri: Jodelle Darcia Paz Eyl. 12, 2010 11:28 am | |
| Kaydınız işleniyor. Venice High I. Sınıf öğrencisi, ünlüsü Blake Lively. Verilen puan 5. | |
|