Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lola ve Coco California'da.

AnasayfaGümrükLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ben kim miyim hadi bu sırrı söyleyeyim, aç bakalım ^^

YazarMesaj
Rosalindie Meinhard
Tarih Öğretmeni
 Tarih Öğretmeni
Rosalindie Meinhard

Ben kim miyim hadi bu sırrı söyleyeyim, aç bakalım ^^ Empty
MesajKonu: Ben kim miyim hadi bu sırrı söyleyeyim, aç bakalım ^^   Ben kim miyim hadi bu sırrı söyleyeyim, aç bakalım ^^ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 11, 2010 8:22 pm

Şahsi tanımlama ve okul ..
Heyecan sardı kendimi tanıtcağım. Herkes klasik başlamaış demek ki bir hayrı var. Ben Selin, ikinci ismim falan yok bayağı Selin yani. 15 yaşındayım , amaan herkesin yaş anlayışı farklı 95'liyim deyip kesip atalım. Şimdi yazınca hüzünlendim, Meb tarafından kobay olarak kullanılan 95'lileriz biz. Sebese'yi de bize dayadılar. Neyse hüzünlü moddan çıkıp işime devam edeyim. 10'a geçtim işte Tm lavır <3<3 (bkz. fen dersi yapsak da istediğimiz için tm seçtik biz) Ankara'dan koptum geldim buraya. Öyle kasıntı bir tip değilimdir. Biri bir şey dese umursamam. Dünyayı o yönetmiyor ya ? Biriyle kavga etsem öbürsü gün kol kola gezen bir tipim, kavgaya tahammülüm yok, tam laf sokma evresinde sıkılıyorum "üff yeter sıkıldım kavga etmekten" diyorum. Napalım doğuştan böyleyim. Odam inci gbidir, temizlik düzen benim olayım. hımm okul konusuna gelince derslerim iyidir yani ama çok kasıntı yapmam, takdir yeter arkadaş.

Hobiler, sevdiklerim vb..
Müziğe taparım, tarz önemli değildir bir tek rap dinlemem. doğrusunu söylemek gerekirse Türkçe dinlemiyorum. Metallica, U2, Queen <3, Maximum the hormone, Lady Gaaaagaaa, Katy Perry, Beyonce, arada Muse, Britney Spears ve unuttuklarıma bayılırım. Yüzme, badminton de yanına geleyim. Eeee başka, resim yapmaya bayılırım eh güzel de yapıyoruz şimdi. Tv'ye gelirsek dizisever bir insanımdır yabancı dizileri hafta hafta takip etmesi çohoş oluyor. Ama Türk dizilerim de vardır her gün (bkz. Aşkı Memnu niye bittiiiii). Yabancı dizilerde, Sheldon, Barney, Stefan, Damon, Doctor Who'daki tüm doktorlara ve Dr. House'a tarafımca ölünür. Film izlemekten çok olayım dizidir. He bu arada söylemeden edemiycem, yemek yapmak bir tutkudur ölünür ölünür ve tekrar ölünür... Dur dur bir şey daha geldi aklıma, Guitar Hero oynamaya bayılırım, solist olmak akarrr.

Repe'ye gelelim..
Öyle yıllardır rp yapan biri değilim fakat olaya direk alıştım, zaten yapım bu bukalemun gibi insanım. Eh bu özelliğimi çok şehir gezmeme bağlıyorum. Bir okulda en fazla 3 sene durdum (bkz. en büyük başarım). Rp ile rastgele tanıştım. Kısa süre sonra olayı çözdüm, eğlenceli bir şey fakat hikaye yazmaktan iki kat zor. Hayvan gibi betimle derlerse yaparım, ama kurgu bulma özürlülüğüm vardır. zaten puanlatma repesinde kurguyu bi buldum sonrasında koptu zaten vuhuu !

Enaağğğ, bayağı tanıttım kendimi işte yazım hataları safsataları ortamı doğal bulduğumdan kaynaklanıyor yoksa bu konuda hassasım. He işte Selinoy'la tanışmış oldunuz.

Ben kim miyim hadi bu sırrı söyleyeyim, aç bakalım ^^
1 sayfadaki 1 sayfası